Menu Sluiten

Mazouttank Installeren


Mazouttank installeren

Informatie over mazouttank installeren.

Belangrijk is dat u enkele regels dient na te laven als u een mazouttank of oliestooktank wil installeren. Om de veiligheid bij de installatie van een mazouttank te garanderen dient u de nodige voorzorgen te nemen en enkele belangrijke richtlijnen op te volgen die wettelijk werden bepaald.

Opgelet, per regio bestaan er specifieke regels en mogelijk dient u ook rekening te houden met de regelgeving van uw stad of gemeente. Best kan u altijd navragen of de installatie zich niet bevindt in een beschermingszone voor het grondwater.

Hou er ook rekening mee dat grotere tanks mazouttanks onderhevig zijn aan strengere regels.Een mazouttank bestaat in verschillende vormen, materialen en inhouden.

Je kan een ondergrondse mazouttank installeren of een bovengrondse mazouttank. Beiden hebben hun specifieke vormvereisten en wettelijke bepalingen m.b.t. hun specifieke plaatsing.

Het installeren van een mazouttank kan niet alleen uw maandelijkse uitgaven verlagen, het kan u ook geld besparen.

Voordat u begint met het installeren van de mazouttank moet u de exacte grootte meten. Dit is nodig omdat het bepalend is voor de hoeveelheid mazout die u nodig hebt. Info over mazouttank installeren

Bericht over Mazouttank installeren

Mazouttank installeren.

Er bestaan meerdere leveranciers en gespecialiseerde installatiebedrijven waar je terecht kan om een nieuwe mazouttank te installeren. Als je een nieuwe mazouttank plaatst moet je mazouttank in de eerste plaats geïnstalleerd zijn onder toezicht van een erkend stookolietechnicus .

Na de installatie doet de erkend technicus een controle en zal hij je een conformiteitsattest overhandigen. Net zoals de plaatsing moet de periodieke controle van je mazouttank eveneens gebeuren door een erkend technicus.

Een nieuwe mazouttank kopen of een bestaande mazouttank vervangen doe je met All-in Tank Service. Zij geven je deskundig advies en bieden je een ruim gamma bovengrondse en ondergrondse mazouttanks aan van de hoogste kwaliteit. Ze hebben gekwalificeerde installateurs in dienst die je bijstaan en helpen met de levering en de plaatsing van een nieuwe mazouttank. Uiteraard gebeurt alles volgens de wettelijke voorschriften.

Ze plaatsen eveneens verdeelinstallaties en werftanks uit metaal of polyethyleen. Hun verdeelinstallaties zijn dubbelwandig, voorzien van slangen, tellers en verdeelpistolen.

Kortom, All-in Tank Service helpt je verder met het keuren, saneren, verwijderen of vervangen van je mazouttank en ervaren professionals voeren iedere klus uiterst doeltreffend uit.

Meer info over mazouttank installeren nu op allintankservice.be.

Tags

Advies Installatie Mazouttank | Comformiteitsattest Installatie Mazouttank | Erkend Technicus Installatie Mazouttank | Installatie Bovengrondse Mazouttank | Installatie Ondergrondse Mazouttank | Install |